Főoldal Legenda

Vendégkönyv

Általában az emberek a manuális, kézzelfogható vendégkönyvet kedvelik. Nálunk is ebbe irogatnak leginkább. De azért olyan értékes tud lenni ha ilyen elektronikus felületen is megosztják élményeiket, köszönetüket, rólunk, a vendégházról. De azért legyen erőd, és türelmed néhány sort ide is írnod miután hazamentél tőlünk, fontos nekünk -KÖSZÖNJÜK!

Hozzászólok


Bejegyzések

Havasi Panna2014. június 29.

Egy csodálatos nyaralás volt a tavalyi. Egy hetet töltöttünk, ott és CSODÁLATOS volt. Az biztos, vissza megyünk erre a helyre nyaralni.

Kender Tamás2013. szeptember 08.

Mint mindig, nagyon jól sikerült a hétvégénk Nálatok! Köszönjük a vendéglátást, készülünk a szüretre:-)

Lányi Tamás2012. október 09.

Nagyszerű hétvégét töltöttünk nálatok, abban a csodálatos természeti szépségekkel is övezett környezetben. Amit a vendégház nyújt az tökéletes a kikapcsolódásra, elszakadásra a világ zajától, a gondok felejtésére. Ebben kiemelkedő szerepe volt a a tulajdonosoknak és gyermekeiknek, annak a kedves, vendégszerető, baráti családnak aki ezt a meghitt nyugalmat és ellátást számunkra biztosította. Köszönet mindenért!!!

Kender Tamás2012. szeptember 12.

nagyon jól éreztük magunkat Nálatok. Már tervezzük a következő látogatást:-)

Vágóné Horváth Éva2012. augusztus 23.

Augusztus közepén töltöttünk egy csodálatos hétvégét a kis apartmanban. Annak ellenére, hogy az idő kissé hűvös volt, nagyon jól éreztük magunkat. Sok a látnivaló a környéken és a házigazdák is nagyon kedvesek! Biztos, hogy máskor is eljövünk ide!

adrián2012. augusztus 22.

Nagyon kafa a site mukodes kozben is!

Lomen Anita2012. augusztus 22.

Mi egy 18 fős társasággal tegnap érkeztünk haza!Fantasztikus élményben volt részünk,csodálatos környezetben vendég szerető háziakkal!Felejthetetlen 5 napot töltöttünk a családdal,barátokkal!Gratulálunk Nektek ,csodálatos amit megalkotattok!Köszönettel!

Balázs2012. augusztus 21.

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk nálatok a párommal. Köszönünk mindent!

1 2
Galéria

Foglalás

Árak megtekintése

Csomag-
ajánlatok

Szolgáltatások

Vendégkönyv

„Hi, Want thousands of clients? We have compiled a list of all consumers and business's across 149 countries for you. We have a special that is running today and valid till the end of the day. Come check us out:...”

Coleman Spain

tovább a vendégkönyvhöz