Főoldal a birtokon nő... Legenda

Vendégkönyv

Általában az emberek a manuális, kézzelfogható vendégkönyvet kedvelik. Nálunk is ebbe irogatnak leginkább. De azért olyan értékes tud lenni ha ilyen elektronikus felületen is megosztják élményeiket, köszönetüket, rólunk, a vendégházról. De azért legyen erőd, és türelmed néhány sort ide is írnod miután hazamentél tőlünk, fontos nekünk -KÖSZÖNJÜK!

Hozzászólok


Bejegyzések

Julian Gyula Eaton2016. október 25.

Kedves Viktória és Gábor, köszönet a szíves vendéglátásért, a tényleg különlegesen finom barack pálinkátokért, mézetek és lekvárjaitokért, no és a borért, amit egy nem túl rövid beszélgetés alatt sikerült elfogyasztanunk a két napos látogatásunk utolsó estéjén veletek. Az a bizalmon alapuló filozófia amivel fogadtatok, rendkívül szimpatikus és azt kell, hogy mondjam még nem találkoztam vele Magyarországon. Végig nézve a képeket a birtok eredeti állapotáról, fantasztikusan szép munkát végeztetek, már az első pillanatban feltünt a nagyon jó színvonalú asztalos munka, ami ha jól tudom a házigazda keze nyomát dícséri. Egy borús, eső október végi két napot töltöttünk a vendégházban a feleségemmel. Mi ismerőseink látogatására érkeztünk Zalába és tényleg nem volt túl sok elvárásom a szállással kapcsolatban csak az hogy közel legyen Zalaszántóhoz és hogy tiszta legyen, ezt a Vadlány tudta. Egyszóval maximálisan tudom ajánlani a helyet mindenkinek. Remélem, hogy lesz alkalmunk vissza térni hozzátok és a bort azt én viszem nektek. Köszönettel: Diana és Gyula

Járási Andrea2016. június 03.

Kedves vendéglátók ! Köszönöm a mai csapatépítõ tréninget, :-) a mosolyt, és a játékokat. Felemelõ élmény volt látni ezt a csodás környezetet, és hallani a madarak énekét. Köszönöm a szíves vendéglátást.

Mazzag Åström Katalin2015. július 26.

Egy csodálatos hetet töltöttünk nálatok! A kert szépsége, a ház otthonos és igazán ízléses berendezése, a házi lekvárok íze, a Balaton közelsége szinte eltörpül a valódi könyvolvasós esték és a kert egyik másik zúgjában játszó gyerekek zaja mellett, ahol pillanatok alatt barátokra leltek a szomszéd apartman kis nyaralóival. Igazán őszinte kedves fogadtatás a szállásadók részéről! Visszatérünk nemcsak a nagycsaladdal, de barátokkal is.

Nagy Nándor2015. április 30.

Igazábol elég régen nem voltam sehol, ide a barátaim meghívasara erkeztem. Fantasztikus fogadtatás és annak ellenére hogy nem ismertűk egymast megis baratkent fogadtak.

Havasi Panna2014. július 28.

Mint tavaly, most is tökéletes volt a nyaralásunk. Egy hetet töltöttünk ott. De olyan volt, mintha csak 2 nap lett volna!! Vikinek üzenjük, hamarosan hozzuk a festményeket!!!!

Kardos Anikó2014. július 09.

Szakmai tréningre jöttünk egy hétvégére a vendégházba. Fel sem tűnt a továbbképzés ebben a mesés környezetben. A tökéletes csend és nyugalom az emberből eltünteti a feszültséget. A hely és a vendéglátás jobb megoldás a stressz kezelésére mint a xanax! Köszönöm és mindenkinek ajánlom! Kardos Anikó

Havasi Panna2014. június 29.

Egy csodálatos nyaralás volt a tavalyi. Egy hetet töltöttünk, ott és CSODÁLATOS volt. Az biztos, vissza megyünk erre a helyre nyaralni.

Kender Tamás2013. szeptember 08.

Mint mindig, nagyon jól sikerült a hétvégénk Nálatok! Köszönjük a vendéglátást, készülünk a szüretre:-)

Lányi Tamás2012. október 09.

Nagyszerű hétvégét töltöttünk nálatok, abban a csodálatos természeti szépségekkel is övezett környezetben. Amit a vendégház nyújt az tökéletes a kikapcsolódásra, elszakadásra a világ zajától, a gondok felejtésére. Ebben kiemelkedő szerepe volt a a tulajdonosoknak és gyermekeiknek, annak a kedves, vendégszerető, baráti családnak aki ezt a meghitt nyugalmat és ellátást számunkra biztosította. Köszönet mindenért!!!

Kender Tamás2012. szeptember 12.

nagyon jól éreztük magunkat Nálatok. Már tervezzük a következő látogatást:-)

Vágóné Horváth Éva2012. augusztus 23.

Augusztus közepén töltöttünk egy csodálatos hétvégét a kis apartmanban. Annak ellenére, hogy az idő kissé hűvös volt, nagyon jól éreztük magunkat. Sok a látnivaló a környéken és a házigazdák is nagyon kedvesek! Biztos, hogy máskor is eljövünk ide!

adrián2012. augusztus 22.

Nagyon kafa a site mukodes kozben is!

Lomen Anita2012. augusztus 22.

Mi egy 18 fős társasággal tegnap érkeztünk haza!Fantasztikus élményben volt részünk,csodálatos környezetben vendég szerető háziakkal!Felejthetetlen 5 napot töltöttünk a családdal,barátokkal!Gratulálunk Nektek ,csodálatos amit megalkotattok!Köszönettel!

Balázs2012. augusztus 21.

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk nálatok a párommal. Köszönünk mindent!

Galéria

Foglalás

Árak megtekintése

Csomag-
ajánlatok

Szolgáltatások

Vendégkönyv

„Kedves Viktória és Gábor, köszönet a szíves vendéglátásért, a tényleg különlegesen finom barack pálinkátokért, mézetek és lekvárjaitokért, no és a borért, amit egy nem túl rövid beszélgetés alatt sikerült elfogyasztanunk a két napos látogatásunk...”

Julian Gyula Eaton

tovább a vendégkönyvhöz