Főoldal Legenda

Outdoor tréningek

Outdoor tréningek

A tapasztalati tanulás módszertanával vezetett Indoor és Outdoor tréningek ifjúsági és felnőtt csoportoknak közösségeknek ajánlott. A jellemző tevékenységek szerint megkülönböztetünk élmény, tanulás és kaland központú programokat. A programok összetétele e célok eléréséhez igazodva kerül kialakításra.

A nem formális tanulási keretek között megvalósuló programok sajátja, hogy a résztvevőknek saját élményen keresztül fejlődjenek intra-, és interperszonális készségei. Tréningjeink segítségével képesek lesznek a résztvevők változtatni attitűdjükön és együttműködési készségeiken.

Ezek a  tanulás és kaland alapú foglalkozások minden esetben areflexiós feldolgozásokat is magukban foglalják.

A tréner az elvégzett gyakorlatok után az aktivitásban résztvevőket egy reflexiós folyamaton viszi keresztül, ami minden esetben a csoporttal közösen megélt eseményekből indul ki. A reflexiós visszatekintés egy transzfer folyamat, mely az átélt tapasztalatokat segít beépíteni a munka és a hétköznapi életbe.

Ez a módszer olyan pedagógiai és pszichológiai elvekre épül, amely világszerte bevált a nevelés és a személyiségfejlesztés területein.

Az Outward Bound nemzetközi szervezet mintájához hasonlóan használjuk a természet adta csodálatos és számtalan lehetőséget.

„Többre vagy képes, mint gondolnád!”

Foglalkozásaink helyenként akár magas érzelmi és fizikai kihívási szinten is zajlanak, törekvésünk, hogy hassunk a résztvevőkre és az élményen túl, számos új tanulsággal, tapasztalattal távozhassanak az eseményekről. Célunk az, hogy a természetben rejlő kihívások segítségével az emberi erőforrásainkra fókuszáljunk, és ez által fejlesszük képességeinket, készségeinket!

Többet szeretnénk adni, mint azt általában elvárják egy csapatépítő délutántól. Fontosnak tartjuk, hogy előzetesen meghatározott célok szerint készüljenek a tervek, ezért a csoport szerkezetére, képességeire szabott aktivitások kerülnek összeállításra az ajánlat során.

Szakterületünk a csapatépítés, közösségfejlesztés, kalandpedagógiai alapokon nyugvó egy-, és többnapos tréningek, expedíciós táborok szervezése.

Felépítünk szállodai környezetben, kalandkertben megvalósítható csapatépítő játékokat, vetélkedőket, szervezetfejlesztő menedzsment kihívásokat is!

« Vissza az előző oldalra

Galéria

Foglalás

Árak megtekintése

Csomag-
ajánlatok

Szolgáltatások

Vendégkönyv

„Hi vadlanyvendeghaz.hu We noticed your website vadlanyvendeghaz.hu is only listed in 9/2,500 directories. We have a service that lists your company in all the directories globally. It supports all countries, all services, to boost your...”

Kris Sturgess

tovább a vendégkönyvhöz