Főoldal Legenda

Foglalás

1. lépés:
Tekintsd meg az árakat, szolgáltatásokat, csomagajánlatokat.

2. lépés:
Ellenőrizd, van-e szabad hely a Vendégházban az általad kiválasztott időpontban.

3. lépés:
Értesíts bennünket pihenési szándékodról (e-mail, telefon, honlapon keresztül).

4. lépés:
Az értesítésedben kérlek térj ki az alábbiakra: időpont, létszám, melyik apartmant nézted ki, hozol-e kisgyermeket, kell-e kiságy, hány éjszakát maradsz, kb. mikor érkezel a nap folyamán.

5. lépés:
Ha a pihenésedre idejére szeretnél rendelni házi tejet, tehén vagy kecske sajtot, tojást, lekvárt, idényzöldség csomagot, lovas kocsikázást, lovaglást, bort, pálinkát, biciklit stb., akkor említsd meg, hogy kérésednek eleget tudjunk tenni!

6. lépés:
Az előleg! 30 %-ot szükséges küldened előre a megadott számlaszámra, ezzel biztosítasz minket arról, hogy biztosan kíváncsi vagy a Vendégházra. 

7. lépés:
A fennmaradó összeg kifizetése: helyben készpénzben, SZÉP kártyával vagy előre elutalva.

8. lépés:
Tankold fel az autódat, tervezd meg, mit szeretnél megnézni a környéken, nézd meg, jó-e még rád a fürdőruhád!

Szeretettel várunk!

Lemondási feltételek:

Amennyiben a lemondás vagy módosítás legkésőbb az érkezés napja előtt 30 nappal megtörténik, lemondási díj nem kerül felszámításra.

Amennyiben a lemondás vagy módosítás határidőn túl történik az előleg nem kerül visszafizetésre, illetve meg nem jelenés esetén a foglalás teljes összege kerül felszámításra.

Ha lemondáson gondolkozol, kérünk keress meg bennünket, mert hátha tudunk egy másik időpontot találni, ami megfelelhet neked!

 

Tovább a foglaláshoz! »

Az alábbi űrlap segítségével foglalhatod le a Vendégházat. Ha elbizonytalanodtál abban, hogy melyik apartmant válaszd, a Vendégházról menüpontban részletes leírást találsz róluk! Kérjük, mielőtt elküldöd az űrlapot, ellenőrzid a Naptárban a szabad helyeket!

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Az alábbi naptárak segítségével apartmanonként ellenőrizheted a szabad helyeket! A sötéttel jelölt napok éjszakái már foglaltak.

Kis apartman

Nagy apartman

PajtaPadlás

Kégli

Galéria

Foglalás

Árak megtekintése

Csomag-
ajánlatok

Szolgáltatások

Vendégkönyv

„Hi vadlanyvendeghaz.hu, We visited your website vadlanyvendeghaz.hu and think that we might have the perfect leads for you. We are a global lead provider covering all industries that include consumer and business data. Feel free to look...”

Latrice Toliman

tovább a vendégkönyvhöz