Főoldal Legenda

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

A Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő családbarát, parkosított szabadtéri fürdővel, mediterrán hangulatú fedett élményfürdővel, gyermekektől elzárt, csendes termálfürdővel és szauna oázissal várja vendégeit. Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő területén több, mint három hektár nagyságú, parkosított területen a különböző hőfokú medencék mellett fedett és szabadtéri óriáscsúszda, strandmedence, hullámfürdő, babapancsolók babazuhannyal és babacsúszdával, pezsgőfürdők, sodró medence, gyermekjátszótér, pihenő teraszok, éttermek és cukrászda található. A Kehida szabadtéri fürdő tavasztól őszig, szolgálja a vendégeket. Megtalálható itt a hideg vizes úszómedence, a gyógyvízzel töltött meleg vizes ülőmedencék, izgalmas élménymedence a közepén koktélbárral, babapancsoló babcsúszdával az apró vendégek részére, hullámfürdő és vízi torna a család minden tagjának. Legbátrabb vendégeket kalandos kamikaze csúszda várja. A szabadtéri fürdőből bármikor be lehet úszni a további érdekességeket tartogató fedett élményfürdőbe.
Az év minden napján nyitva tartó Kehida fedett élményfürdő rossz idő esetén is egész napos, izgalmas elfoglaltságot jelent kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A mediterrán hangulatú fürdő büszkesége a közel 100 méter hosszú, szabadon használható, beltéri óriáscsúszda, a pezsgőfürdő, sodró medence, bébi pancsoló a babacsúszdával, a barlang, és a kanyargós élménymedence , a masszázságyak, buzgárok és más szórakoztató látványosságok. A fedett élményfürdőből egész évben ki lehet úszni a szabadtéri fürdő egyik hűvös medencéjébe.
A Kehida gyógyvíz forráshőmérséklete 49°C. Enyhe kéntartalmú, kalcium-magnézium és hidrogén-karbonátos ásványvíz.A termálfürdő medencéi meleg gyógyvízzel töltöttek. A kehidai víz kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok enyhítésére, sérülések és törések utókezelésére.

A termálfürdő csendes, kizárólag felnőtt vendégeink részére kialakított,a  nyugalmat a csendszoba, világos pihenőterek szolgálják. A csendszobában hűtött gyógyvizet adó ivókút található. A szauna világ az egészség, a megújulás és a kellemes közérzet varázslatos szigete. A különböző hőfokú finn szaunák, aromakabin, infraszauna, gőzfürdő mellett pezsgőfürdő és Kneipp taposómedence igazi felfrissülést jelent testnek és léleknek egyaránt.

« Vissza az előző oldalra

Galéria

Foglalás

Árak megtekintése

Csomag-
ajánlatok

Szolgáltatások

Vendégkönyv

„Hello I see your site is only listed in 12 out of 2398 directories This will substantially impact your page rank, the more directories your company is listed in, locally or globally, the more back links you have and the higher you rank in...”

CompanyRegistar.org

tovább a vendégkönyvhöz