Főoldal Legenda

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő

A Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő családbarát, parkosított szabadtéri fürdővel, mediterrán hangulatú fedett élményfürdővel, gyermekektől elzárt, csendes termálfürdővel és szauna oázissal várja vendégeit. Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő területén több, mint három hektár nagyságú, parkosított területen a különböző hőfokú medencék mellett fedett és szabadtéri óriáscsúszda, strandmedence, hullámfürdő, babapancsolók babazuhannyal és babacsúszdával, pezsgőfürdők, sodró medence, gyermekjátszótér, pihenő teraszok, éttermek és cukrászda található. A Kehida szabadtéri fürdő tavasztól őszig, szolgálja a vendégeket. Megtalálható itt a hideg vizes úszómedence, a gyógyvízzel töltött meleg vizes ülőmedencék, izgalmas élménymedence a közepén koktélbárral, babapancsoló babcsúszdával az apró vendégek részére, hullámfürdő és vízi torna a család minden tagjának. Legbátrabb vendégeket kalandos kamikaze csúszda várja. A szabadtéri fürdőből bármikor be lehet úszni a további érdekességeket tartogató fedett élményfürdőbe.
Az év minden napján nyitva tartó Kehida fedett élményfürdő rossz idő esetén is egész napos, izgalmas elfoglaltságot jelent kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A mediterrán hangulatú fürdő büszkesége a közel 100 méter hosszú, szabadon használható, beltéri óriáscsúszda, a pezsgőfürdő, sodró medence, bébi pancsoló a babacsúszdával, a barlang, és a kanyargós élménymedence , a masszázságyak, buzgárok és más szórakoztató látványosságok. A fedett élményfürdőből egész évben ki lehet úszni a szabadtéri fürdő egyik hűvös medencéjébe.
A Kehida gyógyvíz forráshőmérséklete 49°C. Enyhe kéntartalmú, kalcium-magnézium és hidrogén-karbonátos ásványvíz.A termálfürdő medencéi meleg gyógyvízzel töltöttek. A kehidai víz kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok enyhítésére, sérülések és törések utókezelésére.

A termálfürdő csendes, kizárólag felnőtt vendégeink részére kialakított,a  nyugalmat a csendszoba, világos pihenőterek szolgálják. A csendszobában hűtött gyógyvizet adó ivókút található. A szauna világ az egészség, a megújulás és a kellemes közérzet varázslatos szigete. A különböző hőfokú finn szaunák, aromakabin, infraszauna, gőzfürdő mellett pezsgőfürdő és Kneipp taposómedence igazi felfrissülést jelent testnek és léleknek egyaránt.

« Vissza az előző oldalra

Galéria

Foglalás

Árak megtekintése

Csomag-
ajánlatok

Szolgáltatások

Vendégkönyv

„Hi, Want thousands of clients? We have compiled a list of all consumers and business's across 149 countries for you. We have a special that is running today and valid till the end of the day. Come check us out:...”

Coleman Spain

tovább a vendégkönyvhöz